Repertuar

Dieta – decyzja polityczna, społeczna, lifestylowa: Kuchnia koszerna z Bartkiem Kieżunem

16 listopada / czw
17:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Powstańców Śląskich 44
wstęp wolny, obowiązują zapisy: anna.sadowska@bemowskie.pl

Czysta, zdrowa i świeża – tak prezentuje się kuchnia koszerna. Jej specyfikę i zasady gotowania poznamy podczas warsztatu z Bartkiem Kieżunem, dziennikarzem kulinarnym i blogerem związanym z magazynem „Kukbuk”. Jako kucharz gotuje i karmi, prowadzi warsztaty, organizuje kolacje oraz sędziuje na konkursach kulinarnych. W październiku ukaże się jego książka poświęcone włoskim kulinariom „Italia do zjedzenia”.

16 listopada / czw
17:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Powstańców Śląskich 44
wstęp wolny, obowiązują zapisy: anna.sadowska@bemowskie.pl