Gruzja

24 czerwca / pon
18:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Powstańców Śląskich 44
wstęp wolny, obowiązują apisy od 7 czerwca

Gruzja w cyklu Wspólna Kuchnia / Common Kitchen / Общая кухня

[PL/ENG/RUS]

Gotowi na podróż górską? Wyruszamy do rajskiego zakątku, do miejsca  z  wyjątkową gościnnością i niesamowitym jedzeniem — do Gruzji.
Naszą „wycieczkę” poprowadzi Gagik Grigoryan —  Członek zarządu Fundacji ‚Ocalenie’, mentor kulturowy w Centrum Pomocy Cudzoziemcom w Warszawie, edukator kulturowy.
Dowiemy się o urozmaiconej kuchni gruzińskiej i wspólnie przygotujemy sałatkę oraz pastę z orzechów włoskich.

Prosimy o przyniesienie jednego składnika:
Łuskane orzechy włoskie 50g.


Are ready for a mountain trip? We are going to Paradise, to the place with the exceptional hospitality and amazing food – to Georgia.
Our ‚trip’ will be guided by Gagik Grigoryan – Member of the Executive Board of ‚Ocalenie’ Foundation and cultural mentor in the Help Center for Foreigners in Warsaw.
We will find out more about diverse Georgian cuisine and together we’ll prepare nut paste and salad.

Do not forget to bring:
Shelled walnuts 50g.


Готовы к горной поездке? Мы направимся в райский уголок, в место с исключительным гостеприимством и вкусной едой — Грузию.
Нашу поездку будет вести Гагик Григорян- член правления в Фонде „Ocalenie” и культурный ментор в Центре помощи Иностранцам (Варшава).
Мы узнаем о разнообразии грузинской кухни, а также вместе приготовим салат и пасту из грецких орехов.

Не забудьте принести:
Очищенные грецкие орехи 50г.

 

formularz zapisu

Zapisz się, Potwierdź na email zgłoszenie. Tylko Potwierdzone Zgłoszenie jest akceptowane. W razie wątpliwości proszę o kontakt

24 czerwca / pon
18:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Powstańców Śląskich 44
wstęp wolny, obowiązują apisy od 7 czerwca
Ikona telefonu