Robimy przetwory, vol. 2 – POMIDORY


Robienie dżemów, kiszonek i wszelkiego rodzaju przetworów jest nierozerwalnie związane z wakacjami. To wspomnienie mamy i babci spędzających wiele godzin przy słoikach. To smak lata w zimowy dzień.
Czy robienie przetworów jest nudne? Albo trudne? Jeśli tak uważacie, zapraszamy was do wspólnego robienia przecieru pomidorowego! Spróbujemy was przekonać, że wspólne wekowanie to świetna okazja do poznania nowych osób, spędzenia wielu godzin na inspirujących rozmowach.
To zajęcie zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn ? i o wiele lepsze niż Tinder! Dołączcie do nas nawet, jeśli nigdy tego nie robiliście. Zapewniamy całą gamę sprawdzonych przepisów.  My dajemy pomidory ze sprawdzonego źródła, wy przynieście kilka małych słoiczków oraz sitko i łyżkę do przecierania.

Gdzie? Podwórko przy Dwóch Jelonkach.
Kiedy? 14 sierpnia 18.00-21.00
W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt na katarzyna.pagowska@bemowskie.pl


Udostępnij:

Nasi partnerzy

Zapisz się na newsletter

i bądź na bieżąco!