Bemowskie Centrum Kultury

w Dzielnicy Bemowo m. st. Warszawy
ul. Rozłogi 18, 01-310 Warszawa

www.bemowskie.pl

Adres email: info@bemowskie.pl
Nr telefonu: 798 992 039

Kontakt do inspektora ochrony danych osobowych:

Mariusz Chojnowski
Adres email: ochronadanych@bemowskie.pl

Biuletyn informacji publicznej

Taka bliska i nieznana: Kuchnia białoruska


Wspólna Kuchnia / Common Kitchen / ????? ?????: Belarus


 

[POL]

Taka bliska i nieznana: Kuchnia białoruska

Otwieramy szlaki najbliższej Polsce ?egzotyki? i wybieramy się w sentymentalną podróż na Białoruś.
Opowie o ?terra incognita? Maryia Hlukhava- koordynatorka projektów w Warszawskie Centrum Innowacji Edukacyjno-Społecznych i Szkoleń (WCIES ) , która mieszka w Polsce od dłuższego czasu.
Wspólnymi siłami urządzimy sałatkę i wypijemy prawdziwy białoruski kwas.
Prosimy o zebranie ze sobą :  1 białej cebuli.

Wydarzenie realizowane w ramach Budżetu Partycypacyjnego 2019.


[RUS]

????? ??????? ? ???????????: ??????????? ?????

 

????????? ???? ??????? ?????? „????????” ? ???????????? ? ??????????????? ??????? ? ????????.
????????? ??? ? ?terra incognita? ????? ??????? – ??????????? ???????? ? ?????????? ?????? ??????????????-?????????? ????????? ? ???????? (WCIES ) , ??????? ????? ? ?????? ??? ?????????? ?????? ???????.??????????? ???????? ?????????? ????? ? ?????? ????????? ??????????? ????.

?? ???????? ?????: 1 ????? ???

??????????? ??????????? ? ?????? ???????????????? ??????? 2019.


[ENG]

So close and unknown: Belarussian cuisine

 

We will open the paths closer to Poland ?exotic? and we will go to sentimental trip to Belarus. The story about ?Terra incognita? will be told by Maryia Hlukhava ? coordinator of projects in the Warsaw Centre for Socio-Educational Innovation and Training (WCIES), who has been living in Warsaw for a long time. Together we will prepare a salad and will drink original belorussian kvass Please bring with you: 1 white onion
The event is organized as a part of The Participatory Budget 2019.

 


Udostępnij:

Nasi partnerzy

Zapisz się na newsletter

i bądź na bieżąco!