Weganon i wegańskie Desery w cyklu Dieta ? decyzja – Brak miejsc

17:30
ul. Rozłogi 18
Zapraszamy na wegańskie słodkości w wydaniu Pawła Ochmana autora bloga Weganon.
Na warsztatach przygotujemy czekoladową tartę z musem malinowym oraz korzenny budyń jaglany z masłem orzechowym. Nauczymy się jak przygotować słodkości bez pieczenia. Łatwe i szybkie desery. Sezonowe i świeże.
Paweł Ochman. Weganin. Autor bloga Weganon.pl i książki „Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”. Gotowanie i fotografia to moja pasja, nie zawód. Chętnie dzieli się wiedzą na temat roślinnej kuchni z innymi. Przeprowadza warsztaty kulinarne w całej Polsce. Fascynat kuchni z roślin dziko rosnących i wegańskich słodkości.
Warsztaty są bezpłatne, kierujemy się dobrą praktyką, że wspólnie gotujemy, wspólnie jemy i wspólnie sprzątamy.
Dziękujemy za zainteresowanie, mamy już pełną listę uczestników.