Weganon i wegańskie Desery w cyklu Dieta – decyzja – Brak miejsc

26 lipca / czw
17:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Powstańców Śląskich 44
wstęp wolny, obowiązują zapisy

Zapraszamy na wegańskie słodkości w wydaniu Pawła Ochmana autora bloga Weganon.

Na warsztatach przygotujemy czekoladową tartę z musem malinowym oraz korzenny budyń jaglany z masłem orzechowym. Nauczymy się jak przygotować słodkości bez pieczenia. Łatwe i szybkie desery. Sezonowe i świeże.

Paweł Ochman. Weganin. Autor bloga Weganon.pl i książki „Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”. Gotowanie i fotografia to moja pasja, nie zawód. Chętnie dzieli się wiedzą na temat roślinnej kuchni z innymi. Przeprowadza warsztaty kulinarne w całej Polsce. Fascynat kuchni z roślin dziko rosnących i wegańskich słodkości.

Warsztaty są bezpłatne, kierujemy się dobrą praktyką, że wspólnie gotujemy, wspólnie jemy i wspólnie sprzątamy.

Dziękujemy za zainteresowanie, mamy już pełną listę uczestników.

formularz zapisów

Zapisz się, Potwierdź na email zgłoszenie. Tylko Potwierdzone Zgłoszenie jest akceptowane. W razie wątpliwości proszę o kontakt

26 lipca / czw
17:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Powstańców Śląskich 44
wstęp wolny, obowiązują zapisy
Ikona telefonu