Dieta ? decyzja polityczna, społeczna, lifestylowa: Kuchnia koszerna z Bartkiem Kieżunem

16 listopada / czw
17:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Rozłogi 18
wstęp wolny, obowiązują zapisy: anna.sadowska@bemowskie.pl

Czysta, zdrowa i świeża ? tak prezentuje się kuchnia koszerna. Jej specyfikę i zasady gotowania poznamy podczas warsztatu z Bartkiem Kieżunem, dziennikarzem kulinarnym i blogerem związanym z magazynem ?Kukbuk?. Jako kucharz gotuje i karmi, prowadzi warsztaty, organizuje kolacje oraz sędziuje na konkursach kulinarnych. W październiku ukaże się jego książka poświęcone włoskim kulinariom ?Italia do zjedzenia?.

16 listopada / czw
17:30
Miejsce Aktywności Lokalnej „Dwa Jelonki”
ul. Rozłogi 18
wstęp wolny, obowiązują zapisy: anna.sadowska@bemowskie.pl
Ikona telefonu
Skip to content