Robimy przetwory, vol. 1 – OGÓRKI


Robienie dżemów, kiszonek i wszelkiego rodzaju przetworów jest nierozerwalnie związane z wakacjami.

To wspomnienie mamy i babci spędzających wiele godzin przy słoikach.

To smak lata w zimowy dzień.

Czy robienie przetworów jest nudne? Albo trudne?

Jeśli tak uważacie, zapraszamy Was do wspólnego kiszenia ogórków! Spróbujemy Was przekonać, że wspólne wekowanie to świetna okazja do poznania nowych osób, spędzenia wielu godzin na inspirujących rozmowach.

To zajęcie zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn ? i o wiele lepsze niż Tinder! Dołączcie do nas nawet, jeśli nigdy tego nie robiliście! Zapewniamy całą gamę sprawdzony przepisów!

Nad całością będzie czuwała pani Marta Kozak – bemowianka, ekspert od robienia domowych przetworów.

My dajemy ogórki od najlepszego rolnika, wy przynieście kilka słoików oraz chrzan, czosnek i koper.

Logo cyklu wydarzeń „Robimy przetwory” zaprojektował Tomasz Rospędek

 


Udostępnij:

Nasi partnerzy

Zapisz się na newsletter

i bądź na bieżąco!